ZOALS JULLIE HET WILLEN

Home

ZOALS JULLE HET WILLEN

Trouwen voor de wet met mij als beëdigd trouwambtenaar

Ceremonie op maat

Inclusief officiële voltrekking

In elke Nederlandse gemeente

Advies persoonlijke invulling ceremonie

Kosteloze kennismaking

Afspraak op locatie naar keuze

Ceremonieel trouwen of trouwen voor de wet met mij als spreekster

Ceremonie op maat

Exclusief officiële voltrekking

Op elke gewenste locatie (ook buitenland)

Advies persoonlijke invulling ceremonie

Kosteloze kennismaking

Afspraak op locatie naar keuze

Ondersteuning eendagsbabs en speeches

Ondersteuning van eendagsbabs

Hulp en advies wettelijke voorschriften

Hulp of ghostwriting trouwgelofte/speech

Advies persoonlijke invulling ceremonie

Kosteloze kennismaking

Afspraak in overleg

€ 85

Uurtarief

Kosten en offerte op maat

Elke ceremonie is anders, daarom hanteer ik geen pakketprijzen, maar een uurtarief van 85 euro, exclusief eventuele reiskosten. Als kleine ondernemer heb ik een vrijstelling voor de btw. Voor een gemiddeld huwelijk als beëdigd trouwambtenaar ben ik zo’n zes uur in touw. Dit is inclusief de voorbereidingstijd, de afspraak, het uitwerken van de speech, eventuele reistijd en natuurlijk de ceremonie zelf. Naar aanleiding van een kosteloos kennismakingsgesprek waarin we jullie specifieke wensen doorspreken, maak ik een offerte op maat.

Extra kosten eigen babs

In het geval dat ik als beëdigd trouwambtenaar jullie huwelijk of partnerschap voltrek in plaats van de ‘eigen’ trouwambtenaar van de betreffende gemeente, dan kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Deze extra leges verschillen per gemeente en komen voor rekening van het bruidspaar. De gemeente kan deze kosten in rekening brengen als vergoeding voor de benoeming. Ik als externe babs krijg niet betaald door de gemeente.

Geen extra kosten, maar toch eigen spreekster

Willen jullie liever geen extra bedrag betalen aan de gemeente voor het benoemen van een eigen trouwambtenaar? Dan kunnen jullie ook ervoor kiezen mij alleen de ceremonie te laten leiden. Alleen het officiële gedeelte van de ceremonie, zoals het jawoord en het tekenen van de akte, zal dan door de ‘eigen’ trouwambtenaar van de betreffende gemeente worden gedaan.

Eendagsbabs met begeleiding

Sommige gemeenten bieden de mogelijkheid om een trouwambtenaar voor één dag te benoemen voor de officiële voltrekking van jullie huwelijk. Bijvoorbeeld een familielid of een goede vriend. Dat betekent dat die persoon nog wel eerst beëdigd moet worden voor de rechtbank. Ook hiervoor rekent de gemeente extra kosten, die overigens vaak hoger zijn dan voor de benoeming van een eigen trouwambtenaar die al beëdigd is. Hoewel de eendagsbabs jullie door en door kent, zal hij of zij wellicht nog geen ervaring hebben met het schrijven van een goede speech en het voltrekken van een wettelijk huwelijk. Ik kan de eendagsbabs hierbij begeleiden.

Vraag een kosteloze kennismaking aan

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een kosteloze kennismaking aan. Omdat ik een vast uurtarief hanteer, stuur ik na ons gesprek een offerte op maat op basis van jullie specifieke wensen.

Telefoonnummer: 06 30 14 14 35

E-mailadres: evi@trouwzoalsjewil.nl